Hotel Skansen Båstad

Güney İsveç, Bastad
Hotel Skansen Båstad Genel
Hotel Skansen Båstad Genel
Hotel Skansen Båstad Genel
Hotel Skansen Båstad Öne Çıkan Resim
Hotel Skansen Båstad Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Hotel Skansen Båstad
Kyrkogatan 2 Güney İsveç, Bastad

Hotel Skansen Båstad misafirlere Bastad bölgesinde, plajda, Bastad Merkez Mahkemesi ve Bastad Limanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Skansenbadet ile 0,1 mi (0,1 km) ve Norrviken Gardens ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restaurang Sand restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

172 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık tenis kortları, spor salonu ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Villa)
Tek
Tek Kişilik Oda (Main Building)
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Main Building)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Süit (Main Building)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Main Building)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Villa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x