Hotel Sirius

Priştine
Hotel Sirius Genel
Hotel Sirius Genel
Hotel Sirius Öne Çıkan Resim
Hotel Sirius Dış Mekan
Hotel Sirius Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Hotel Sirius
Agim Ramadani , Priştine

Hotel Sirius misafirlere Priştina merkezinde, Rahibe Teresa Meydanı ve Devlet Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kosova Meclisi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Çarshi Mosque ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x