Hotel Sirena

Rimini Coast, Miramare
Hotel Sirena Genel
Hotel Sirena Genel
Hotel Sirena Genel
Hotel Sirena Öne Çıkan Resim
Hotel Sirena Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Sirena
Viale Oliveti 103 Miramare Rimini Coast, Miramare

Rimini bölgesindeki Hotel Sirena misafirlere plaj yakınında, Spiaggia libera ile Rimini Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Fiera di Rimini ile 6,9 mi (11 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x