Hotel Simran

Raipur
Hotel Simran Genel
Hotel Simran Genel
Hotel Simran Genel
Hotel Simran Genel
Hotel Simran Öne Çıkan Resim
Image More +21 fotoğraf
Hotel Simran
Opp. Simran Heritage, Station Road , Raipur

Raipur bölgesindeki Hotel Simran konaklamanızda Chhattisgarh Kent Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Mahant Ghasidas Müzesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Dudhadari Temple ile 1 mi (1,5 km) ve Gandhi Udyan Park ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Yemek servisi için Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 52 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x