Hotel Silver Saffron

Yeni Delhi
Hotel Silver Saffron Öne Çıkan Resim
Hotel Silver Saffron Dış Mekan
Hotel Silver Saffron Dış Mekan
Hotel Silver Saffron Kahvaltı
Hotel Silver Saffron Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Hotel Silver Saffron
A-1/4,A- Block, Paschim Vihar, Near Metro Station , Yeni Delhi

Hotel Silver Saffron konaklamanızda Yeni Delhi bölgesinde, ISKCON Temple Punjabi Bagh ile 4 km (2,5 mi) ve Mangalam Place Alışveriş Merkezi ile 5,2 km (3,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Pacific Mall Alışveriş Merkezi ile 5,5 km (3,4 mil) ve Rajiv Gandhi Cancer Institute & Research Centre ile 6,3 km (3,9 mil) mesafede.

Restoranda Hotel Silver Saffron misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.3 ve 9.3 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve su sebili mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x