Hotel Silver

Milano
Hotel Silver Genel
Hotel Silver Genel
Hotel Silver Genel
Hotel Silver Öne Çıkan Resim
Hotel Silver Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Hotel Silver
Via Riccardo Lombardi 9/11 , Milano

Hotel Silver misafirlere Milano bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Galleria Vittorio Emanuele II ve Acquatica Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza del Duomo ile 6,9 mi (11,1 km) ve Milano Katedrali ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Silver Bistrot Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

75 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x