Hotel Sikkim Tourist Centre

Geyzing
Hotel Sikkim Tourist Centre Genel
Hotel Sikkim Tourist Centre Öne Çıkan Resim
Hotel Sikkim Tourist Centre Dış Mekan
Hotel Sikkim Tourist Centre Dış Mekan
Hotel Sikkim Tourist Centre Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Hotel Sikkim Tourist Centre
Upper Pelling, Pelling, West Sikkim , Geyzing

Hotel Sikkim Tourist Centre misafirlere Geyzing merkezinde, Pemayangtse ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Sangachoeling Monastery ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rangit Water World ile 11,6 mi (18,6 km) ve Khecheopalri Gölü ile 15,8 mi (25,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, lobide şömine ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Tepe Manzaralı
Room
Standard Süit, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x