Hotel signature grand

Yeni Delhi
Hotel signature grand Genel
Hotel signature grand Genel
Hotel signature grand Genel
Hotel signature grand Genel
Hotel signature grand Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Hotel signature grand
1-A Sub-district Center, Hari Nagar , Yeni Delhi

Hotel signature grand misafirlere Yeni Delhi (Hari Nagar) bölgesinde, Pacific Mall Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve ISKCON Temple Punjabi Bagh ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 9,5 mi (15,3 km) ve Hindistan Kapısı ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x