Hotel Sierra Resort Yuzawa

Koshinetsu, Minamiuonuma-gun
Hotel Sierra Resort Yuzawa Öne Çıkan Resim
Hotel Sierra Resort Yuzawa Dış Mekan
Hotel Sierra Resort Yuzawa Dış Mekan
Hotel Sierra Resort Yuzawa Dış Mekan
Hotel Sierra Resort Yuzawa Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Sierra Resort Yuzawa
731-1 Tsuchitaru Koshinetsu, Minamiuonuma-gun

Yuzawa bölgesindeki Hotel Sierra Resort Yuzawa konaklamanızda, Iwappara Kayak Merkezi yakınında ve Yuzawa Merkez Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Gala Yuzawa ile 4,1 mi (6,7 km) ve Naeba Kayak Merkezi ile 15,6 mi (25,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 56 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kaplıca sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Garden)
Room
Standard Oda, Sigara İçilmez (Fourth)
Room
Superior Oda, Sigara İçilmez (Fourth)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x