Hotel Shwe Eain Taw

Yangon Region
Hotel Shwe Eain Taw Öne Çıkan Resim
Hotel Shwe Eain Taw Dış Mekan
Hotel Shwe Eain Taw Dış Mekan
Hotel Shwe Eain Taw Dış Mekan
Hotel Shwe Eain Taw Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Hotel Shwe Eain Taw
No 210 B, East Race Course Road Tarmwe , Yangon Region

Hotel Shwe Eain Taw misafirlere Yangon (Tamwe Kasabası) bölgesinde, Chaukhtatgyi Pagoda ve Kandawgyi Doğa Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thuwanna YTC Stadı ile 1,3 mi (2 km) ve Myanmar Plaza Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Otelin Çin mutfağı alanında uzman restoranı Golden House Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Family
Family Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x