Hotel Shivkrupa

Pune
Hotel Shivkrupa Öne Çıkan Resim
Hotel Shivkrupa Yerinde Yemek
Hotel Shivkrupa Yerinde Yemek
Hotel Shivkrupa Yerinde Yemek
Hotel Shivkrupa Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Hotel Shivkrupa
27, Sasoon Road, Opp. Jehangir Hospital Near Pune Railway Station , Pune

Hotel Shivkrupa misafirlere Pune merkezinde, Jehangir Hastanesi yakınında ve Ruby Hall Kliniği ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Darshan Museum ile 0,6 mi (1 km) ve Bund Botanik Bahçesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 20 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

TRIPLE
TRIPLE BED AC ROOM
Room
SUPER DELUXE
Room
Super Delux Non AC Room
Room
Triple Bed Non AC Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x