Hotel Shiva Club and Resort

Mundra
Hotel Shiva Club and Resort Genel
Hotel Shiva Club and Resort Öne Çıkan Resim
Hotel Shiva Club and Resort Dış Mekan
Hotel Shiva Club and Resort İç Mekan
Hotel Shiva Club and Resort İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Shiva Club and Resort
Orbit Mall and Multiplex Adani Power Road , Mundra

Mundra bölgesindeki Hotel Shiva Club and Resort konaklamanızda, Kotha Wadi Parkı ve Shree Mahadev Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mundra Limanı ile 6,8 mi (11 km) ve Mandvi Plajı ile 25,1 mi (40,4 km) mesafede.

V Cafe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 30 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sağlık kulübü ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo Süit
Room
Executive Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x