Hotel Shiv Villas

Goharganj
Hotel Shiv Villas Genel
Hotel Shiv Villas Öne Çıkan Resim
Hotel Shiv Villas Dış Mekan
Hotel Shiv Villas Dış Mekan
Hotel Shiv Villas Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Shiv Villas
NH-12, Hoshangabad Road, Mandideep Raisen , Goharganj

Goharganj bölgesindeki Hotel Shiv Villas konaklamanızda, Bhojpur Temple ile 8,1 mi (13,1 km) ve Shahpura Lake Viewpoint ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Oasis Akademisi ile 10,5 mi (16,9 km) ve Lakshmi Narayana Temple ile 12 mi (19,4 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

57 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x