Hotel Seventeen

Route Napoléon, Valbonne
Hotel Seventeen Genel
Hotel Seventeen Genel
Hotel Seventeen Genel
Hotel Seventeen Genel
Hotel Seventeen Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Hotel Seventeen
241 chemin Font de Cuberte Route Napoléon, Valbonne

Valbonne bölgesindeki Hotel Seventeen misafirlere Sophia Antipolis ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Valbonne Golf Club, Opio ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Saint Donat Golf Club ile 6,6 km ve Musée Fragonard Müzesi ile 9,5 km mesafede.

Hotel Seventeen misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Valbonne bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Havuz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x