Hotel Ses 5 Claus

Ciutadella de Menorca
Hotel Ses 5 Claus Öne Çıkan Resim
Hotel Ses 5 Claus Dış Mekan
Hotel Ses 5 Claus Dış Mekan
Hotel Ses 5 Claus Dış Mekan
Hotel Ses 5 Claus Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Ses 5 Claus
Avinguda del Capità Negrete 53 , Ciutadella de Menorca

Hotel Ses 5 Claus misafirlere Ciutadella de Menorca bölgesinde, plaj yakınında, Palau Saura ile Palau Martorell 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cala Macarella Plajı ile 9,1 mi (14,7 km) ve Palau Torresaura ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirler iPad ve Akıllı televizyonlar bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Comfort
Comfort Oda, Avlu Manzaralı
Comfort
Comfort Oda
City
City Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x