Hotel Servigroup Venus

Costa Blanca, Benidorm
Hotel Servigroup Venus Genel
Hotel Servigroup Venus Genel
Hotel Servigroup Venus Genel
Hotel Servigroup Venus Genel
Hotel Servigroup Venus Genel
Image More +25 fotoğraf
Hotel Servigroup Venus
Avda. Filipinas, 13 Costa Blanca, Benidorm

Benidorm bölgesindeki Hotel Servigroup Venus misafirlere eğlence bölgesinde, Casino Mediterraneo Benidorm ve Festilandia ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Levante Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Benidorm Sarayı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Otelin restoranı Restaurant Buffet misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 366 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 1 Child)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (3 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x