Hotel Serraverde

Pouso Alto
Hotel Serraverde Genel
Hotel Serraverde Genel
Hotel Serraverde Genel
Hotel Serraverde Genel
Hotel Serraverde Genel
Image More +19 fotoğraf
Hotel Serraverde
210 Rua Hélio Dalessandro Sarmento , Pouso Alto

Pouso Alto bölgesindeki Hotel Serraverde konaklamanızda, Matriz Nossa Senhora da Conceicao Kilisesi ve Santana Capivari Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu çiftlik oteli Matriz Kilisesi ile 9,9 mi (15,9 km) ve São Lourenço Bazilikası ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

70 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x