Hotel Serena

Rimini Coast, Gatteo a Mare
Hotel Serena Genel
Hotel Serena Genel
Hotel Serena Genel
Hotel Serena Genel
Hotel Serena Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Hotel Serena
Viale Giulio Cesare, 80 Rimini Coast, Gatteo a Mare

Gatteo bölgesindeki Hotel Serena konaklamanızda, Spiaggia di Gatteo Mare ve Acquapark ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Minyatür İtalya ile 8,8 mi (14,1 km) ve Fiera di Rimini ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Hotel Serena misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

49 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında spa küveti dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x