Hotel Sentinel

Port Blair
Hotel Sentinel Genel
Hotel Sentinel Öne Çıkan Resim
Hotel Sentinel Dış Mekan
Hotel Sentinel Dış Mekan
Hotel Sentinel İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Sentinel
Phoenix Bay , Port Blair

Hotel Sentinel misafirlere Port Blair merkezinde, Antropoloji Müzesi ve Aberdeen Saat Kulesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Samudrika Marine Museum ile 0,9 mi (1,4 km) ve Aquarium ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Zest yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

52 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x