Hotel Señorial

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
Hotel Señorial Genel
Hotel Señorial Genel
Hotel Señorial Öne Çıkan Resim
Hotel Señorial Dış Mekan
Hotel Señorial İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Señorial
Calle Jose Gonzalez 567 Miraflores Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Hotel Señorial misafirlere Lima (Miraflores) bölgesinde, Larco Avenue yakınında ve Malecón de Miraflores ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza Norte Peru ile 10,4 mi (16,8 km) ve Peru Tıp Okulu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 92 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x