Hotel Seaside

Batı İsviçre, Spiez
Hotel Seaside Genel
Hotel Seaside Genel
Hotel Seaside Genel
Hotel Seaside Genel
Hotel Seaside Genel
Image More +27 fotoğraf
Hotel Seaside
Schachenstrasse 43 Batı İsviçre, Spiez

Hotel Seaside ABZ Spiez misafirlere Spiez merkezinde, Thun Gölü ve Heimat und Rebbaumuseum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Mystery Rooms ile 9,9 mi (16 km) ve Brienz Gölü ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Hotel Seaside ABZ Spiez misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Queen Room)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Grali 1,60)
Family
Family Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x