Hotel Sea N Rock

Bhayandar
Hotel Sea N Rock Genel
Hotel Sea N Rock Genel
Hotel Sea N Rock Genel
Hotel Sea N Rock Genel
Hotel Sea N Rock Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Hotel Sea N Rock
Thane Godbunder Road, Thane Toli Naka , Bhayandar

Mira Bhayandar bölgesindeki Hotel Sea N Rock konaklamanızda Sanjay Gandhi Milli Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Thakur Mall ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Juhu Plajı ile 15,7 mi (25,3 km) ve Gorai Plajı ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede.

Vejetaryen mutfağı için Seven Spice ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 48 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Mira Bhayandar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 800 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x