Hotel Scion Yangon

Yangon Region
Hotel Scion Yangon Öne Çıkan Resim
Hotel Scion Yangon Kahvaltı
Hotel Scion Yangon Yerinde Yemek
Hotel Scion Yangon Yerinde Yemek
Hotel Scion Yangon Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Hotel Scion Yangon
No. 146G, Shwe Hninzi St Mayangone Township , Yangon Region

Hotel Scion Yangon misafirlere Yangon (Mayangone) bölgesinde, Myanmar Golf Kulübü ve National Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Myanmar Kongre Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Yangon Teknoloji Üniversitesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x