Hotel Scintilla

Eastern Sardinia, San Teodoro
Hotel Scintilla Genel
Hotel Scintilla Genel
Hotel Scintilla Genel
Hotel Scintilla Genel
Hotel Scintilla Genel
Image More +44 fotoğraf
Hotel Scintilla
Via di lu Rattali, 11 Eastern Sardinia, San Teodoro

Hotel Scintilla misafirlere San Teodoro (San Teodoro Kent Merkezi) bölgesinde, La Punta Falls ve Tavolara - Punta Coda Cavallo Marine Protected Area ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cala Brandinchi Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) ve San Teodoro Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor.

Misafirler için 50 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x