Hotel Sarti

Rimini Coast, Riccione
Hotel Sarti Genel
Hotel Sarti Genel
Hotel Sarti Genel
Hotel Sarti Genel
Hotel Sarti Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Hotel Sarti
Piazzale San Martino 4 Rimini Coast, Riccione

Riccione bölgesindeki Hotel Sarti misafirlere iskele üstünde, Riccione Beach ile Perle d'Acqua Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rimini Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 56 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Riccione bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2152 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer sınırlı saatlerde hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Standard Plus Double or Twin Room )
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x