Hotel São Paulo

Nova Friburgo
Hotel São Paulo Genel
Hotel São Paulo Öne Çıkan Resim
Hotel São Paulo Dış Mekan
Hotel São Paulo İç Mekan
Hotel São Paulo Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Hotel São Paulo
Rua Monsenhor Miranda 41 Centro , Nova Friburgo

Hotel São Paulo misafirlere Nova Friburgo merkezinde, Başkan Getúlio Vargas Meydanı yakınında ve Nova Friburgo Teleferiği ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cadima Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Central Park Nova Friburgo ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x