Hotel Santo Domingo De Silos

Santo Domingo de Silos
Hotel Santo Domingo De Silos Öne Çıkan Resim
Hotel Santo Domingo De Silos Dış Mekan
Hotel Santo Domingo De Silos Dış Mekan
Hotel Santo Domingo De Silos Dış Mekan
Hotel Santo Domingo De Silos Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Santo Domingo De Silos
SANTO DOMINGO,8 al 22 , Santo Domingo de Silos

Santo Domingo de Silos bölgesindeki Hotel Santo Domingo De Silos konaklamanızda, Santo Domingo de Silos Manastırı ve Museo Los Sonidos de la Tierra Müzesi yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Desfiladero de la Yecla ile 1,9 mi (3 km) ve Sad Hill Cemetery ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Hotel Santo Domingo De Silos misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Üç
Üç Kişilik Oda, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x