Hotel Santa Lucia

Yaounde
Hotel Santa Lucia Genel
Hotel Santa Lucia Genel
Hotel Santa Lucia Öne Çıkan Resim
Hotel Santa Lucia Dış Mekan
Hotel Santa Lucia Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Santa Lucia
Kondengui , Yaounde

Hotel Santa Lucia misafirlere Yaounde merkezinde, Benedictine Museum of Mont-Febe ve Yaounde Ulusal Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Mvog-Betsi Zoo ile 2 mi (3,2 km) ve Musée d'Art Camerounais ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Restaurant Santa Lucia ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x