Hotel SandS of Time

Smolensk
Hotel SandS of Time Öne Çıkan Resim
Hotel SandS of Time Dış Mekan
Hotel SandS of Time Dış Mekan
Hotel SandS of Time İç Mekan
Hotel SandS of Time İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel SandS of Time
Aptechnaya 1a , Smolensk

Smolensk bölgesindeki Hotel SandS of Time konaklamanızda, Zadneprovsky Pazarı ve Saint Nicholas Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Roma Katolik Kilisesi ile 1,5 mi (2,5 km) ve Gençlik Tiyatrosu ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Smolensk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x