Hotel San Pietro

Villafranca di Verona
Hotel San Pietro Genel
Hotel San Pietro Genel
Hotel San Pietro Öne Çıkan Resim
Hotel San Pietro Dış Mekan
Hotel San Pietro Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel San Pietro
Via Trieste, 10/A , Villafranca di Verona

Hotel San Pietro misafirlere Villafranca di Verona bölgesinde, havaalanı yakınında, Castello Scaligero ve Museo Nicolis 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gardaland ile 13,9 mi (22,4 km) ve Verona Arenası ile 13,1 mi (21 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Edward dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x