Hotel San Pantaleo

Eastern Sardinia, San Pantaleo
Hotel San Pantaleo Genel
Hotel San Pantaleo Öne Çıkan Resim
Hotel San Pantaleo Dış Mekan
Hotel San Pantaleo Dış Mekan
Hotel San Pantaleo Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel San Pantaleo
Via Zara 39 San Pantaleo Eastern Sardinia, San Pantaleo

Olbia bölgesindeki Hotel San Pantaleo konaklamanızda Giuseppe Garibaldi Memorial ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Vigne Surrau Şaraphanesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Olbia Limanı ile 12,5 mi (20,2 km) ve Capriccioli Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Ristorante Da Tito misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x