Hotel San Luca

Corigliano-Rossano
Hotel San Luca Genel
Hotel San Luca Öne Çıkan Resim
Hotel San Luca Dış Mekan
Hotel San Luca Dış Mekan
Hotel San Luca Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel San Luca
Via Madre Isabella De Rosis 41 , Corigliano-Rossano

Corigliano-Rossano bölgesindeki Hotel San Luca konaklamanızda, Amarelli Licorice Fabrikası ve Ionian Sea ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sila Ulusal Parkı ile 16 mi (25,8 km) ve Piskoposluk El Yazmaları Müzesi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x