Hotel San Juan Park

El Bajio, San Juan del Rio
Hotel San Juan Park Genel
Hotel San Juan Park Genel
Hotel San Juan Park Öne Çıkan Resim
Hotel San Juan Park Dış Mekan
Hotel San Juan Park Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel San Juan Park
Avenida Paseo Central 48 El Bajio, San Juan del Rio

Hotel San Juan Park misafirlere San Juan del Rio (Santa Cruz Nieto) bölgesinde, Senor del Sacro Monte Tapınağı ve Fundadores Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vinedos La Redonda ile 19,2 mi (30,9 km) ve TecMilenio Üniversitesi San Juan del Rio Kampüsü ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 12.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 85 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x