Hotel San Buenaventura De Atitlan

Batı Yüksek Arazileri, Solola
Hotel San Buenaventura De Atitlan Genel
Hotel San Buenaventura De Atitlan Genel
Hotel San Buenaventura De Atitlan Genel
Hotel San Buenaventura De Atitlan Öne Çıkan Resim
Hotel San Buenaventura De Atitlan Dış Mekan
Image More +126 fotoğraf
Hotel San Buenaventura De Atitlan
Antigua Finca San Buenaventura Batı Yüksek Arazileri, Solola

Solola bölgesindeki Hotel San Buenaventura De Atitlan misafirlere denize sıfır, Saint Francis Kilisesi ve Panajachel Belediye Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Santa Catarina Palopo Church ile 7,7 km (4,8 mi) ve Los Elementos Day Spa ile 20,4 km (12,7 mi) mesafede.

Hotel San Buenaventura De Atitlan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Exclusive Ev, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Family Ev, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x