Hotel Samrat

Kuzey Hindistan, Yeni Delhi
Hotel Samrat Genel
Hotel Samrat Genel
Hotel Samrat Genel
Hotel Samrat Öne Çıkan Resim
Hotel Samrat Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Samrat
Chanakyapuri Kuzey Hindistan, Yeni Delhi

Hotel Samrat konaklamanızda Yeni Delhi merkezinde, Supreme Court ve Indira Gandhi Anıtı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel GK Market alışveriş merkezi ile 2,3 km ve Rashtrapati Bhavan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile 2,6 km mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Playboy Club bar/oturma salonu bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 255 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x