Hotel Sambaquis

Calhau
Hotel Sambaquis Öne Çıkan Resim
Hotel Sambaquis Dış Mekan
Hotel Sambaquis İç Mekan
Hotel Sambaquis Kahvaltı
Hotel Sambaquis Kahvaltı
Image More +21 fotoğraf
Hotel Sambaquis
AV DOS SAMBAQUIS, 25 quadra 5 Calhau , Calhau

Hotel Sambaquis misafirlere Sao Luis bölgesinde, plaj yakınında, Amapá Biodiversity Corridor ve Ceuma University 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Calhau Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Tropical Alışveriş Merkezi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x