Hotel Samba

Costa Brava, Lloret de Mar
Hotel Samba Genel
Hotel Samba Genel
Hotel Samba Öne Çıkan Resim
Hotel Samba Dış Mekan
Hotel Samba Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel Samba
Francesc Cambo,10 Costa Brava, Lloret de Mar

Hotel Samba misafirlere Lloret de Mar bölgesinde, plaj yakınında, Arbre Aventura Park ve Fenals Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Lloret de Mar Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Tossa de Mar Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

441 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Lloret de Mar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1356 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (2 adults)
Family
Family Oda, Balkon (3 adults and 1 child)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (2 adults + 1 child)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (2 adults + 2 children)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (3 adults)
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Oda, Balkon (2 adults + 2 children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x