Hôtel Saint-Michel

Dinard
Hôtel Saint-Michel Genel
Hôtel Saint-Michel Genel
Hôtel Saint-Michel Genel
Hôtel Saint-Michel Genel
Hôtel Saint-Michel Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Hôtel Saint-Michel
54 boulevard Lhotelier , Dinard

Hôtel Saint-Michel misafirlere Dinard bölgesinde, plaj yakınında, Arthur Gardiner Hastanesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Dinard Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Saint-Malo Feribot İskelesi ile 7,2 mi (11,5 km) ve St. Malo Plajı ile 7,4 mi (12 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x