Hotel Sahara

Bielsko-Biala
Hotel Sahara Genel
Hotel Sahara Genel
Hotel Sahara Genel
Hotel Sahara Genel
Hotel Sahara Genel
Image More +37 fotoğraf
Hotel Sahara
Falista 13 , Bielsko-Biala

Bielsko-Biala bölgesindeki Hotel Sahara konaklamanızda, Silesian Beskids Manzara Parkı ve Debowiec Ski ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Szyndzielnia Teleferiği ile 2 mi (3,2 km) ve Bielska Gallery BWA ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x