Hotel Safira Magelang

Magelang
Hotel Safira Magelang Öne Çıkan Resim
Hotel Safira Magelang Dış Mekan
Hotel Safira Magelang Dış Mekan
Hotel Safira Magelang Banyo Tipleri
Hotel Safira Magelang Lobi
Image More +13 fotoğraf
Hotel Safira Magelang
Jalan Gatot Soebroto 56A , Magelang

Magelang bölgesindeki Hotel Safira Magelang konaklamanızda Borobudur Golf Country Club ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Museum Karmawibangga ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Kyai Langgeng Çiçek Bahçesi ile 1,3 mi (2,2 km) ve Taman Kyai Langgeng Magelang ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin Endonezya mutfağı alanında uzman restoranı Kedaton misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 52 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x