Hotel SADAF

Jammu & Kashmir Ski, Srinagar
Hotel SADAF Genel
Hotel SADAF Genel
Hotel SADAF Öne Çıkan Resim
Hotel SADAF Dış Mekan
Hotel SADAF Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel SADAF
45, Samander Bagh, SP College Road Regal Chowk Jammu & Kashmir Ski, Srinagar

Hotel SADAF misafirlere Srinagar merkezinde, Lal Chowk ve Rainawari ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Lal Chowk Ghantaghar ile 0,5 mi (0,9 km) ve Kathi Darwaza ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin vejetaryen mutfağı alanında uzman restoranı Curry corner misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 26 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Srinagar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 200 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x