Hotel Sabrina Rimini

Rimini Coast, Rimini
Hotel Sabrina Rimini Genel
Hotel Sabrina Rimini Öne Çıkan Resim
Hotel Sabrina Rimini Banyo Tipleri
Hotel Sabrina Rimini Banyo Tipleri
Hotel Sabrina Rimini Banyo Tipleri
Image More +14 fotoğraf
Hotel Sabrina Rimini
Viale Giovanni Pascoli 83 Rimini Coast, Rimini

Hotel Sabrina Rimini misafirlere Rimini merkezinde, Viale Regina Elena ve Rimini Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Fiera di Rimini ile 4,9 mi (7,9 km) ve Minyatür İtalya ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Hotel Sabrina Rimini, Hotel Sabrina Rimini misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

40 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz temalı park ulaşım servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x