Hotel Sa Roqueta

Santa Margalida
Hotel Sa Roqueta Genel
Hotel Sa Roqueta Öne Çıkan Resim
Hotel Sa Roqueta Dış Mekan
Hotel Sa Roqueta Yerinde Yemek
Hotel Sa Roqueta Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Hotel Sa Roqueta
Carrer Silenci, 18 , Santa Margalida

Hotel Sa Roqueta misafirlere Santa Margalida bölgesinde, plajda, Playa de Muro ve Playa de Can Picafort ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Alcudia Limanı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Alcudia Beach ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Restoranda Hotel Sa Roqueta misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x