Hotel Sa Carrotja - Adults Only

Ses Salines
Hotel Sa Carrotja - Adults Only Genel
Hotel Sa Carrotja - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel Sa Carrotja - Adults Only Dış Mekan
Hotel Sa Carrotja - Adults Only Dış Mekan
Hotel Sa Carrotja - Adults Only İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Sa Carrotja - Adults Only
Cami de Sa Carrotja 7 , Ses Salines

Ses Salines bölgesindeki Hotel Sa Carrotja - Adults Only misafirlere banliyöde, Botanicactus Botanik Bahçesi ve Poblat Talaiotic Els Antigors Tarihi Yerleşim Yeri 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Es Trenc Plajı ile 5 mi (8,1 km) ve Cala Llombards Plajı ile 6,9 mi (11,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x