Hotel Ruta Del Poniente

Doğu Endülüs, Cuesta de la Palma
Hotel Ruta Del Poniente Genel
Hotel Ruta Del Poniente Genel
Hotel Ruta Del Poniente Genel
Hotel Ruta Del Poniente Öne Çıkan Resim
Hotel Ruta Del Poniente Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Hotel Ruta Del Poniente
Calle Real, S/N Cuesta La Palma Doğu Endülüs, Cuesta de la Palma

Loja bölgesindeki Hotel Ruta Del Poniente konaklamanızda, Monjas Minimas de San Francisco de Paula Manastırı ve Chapel of Our Lady of Grace ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Santiago Apostol Bölge Kilisesi ile 15 mi (24,1 km) ve Valdearenas Plajı ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Ruta del Poniente misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x