Hotel Rural Palacio de Libardon

Costa Verde, Libardon
Hotel Rural Palacio de Libardon Genel
Hotel Rural Palacio de Libardon Öne Çıkan Resim
Hotel Rural Palacio de Libardon Dış Mekan
Hotel Rural Palacio de Libardon Dış Mekan
Hotel Rural Palacio de Libardon Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Rural Palacio de Libardon
Hotel PAlacio de Libardon Carretera AS258. Km 10. Libardon Costa Verde, Libardon

Colunga bölgesindeki Hotel Rural Palacio de Libardon misafirlere bölge parkında, Cueva del Sidrón ve Playa del Barrigón ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mirador del Fito ile 6,1 mi (9,9 km) ve Playa de La Griega ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Restoranda Hotel Rural Palacio de Libardon misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Toskana stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Vadi Manzaralı
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x