Hotel Rural Nova Ruta

El Bierzo, Trabadelo
Hotel Rural Nova Ruta Genel
Hotel Rural Nova Ruta Genel
Hotel Rural Nova Ruta Öne Çıkan Resim
Hotel Rural Nova Ruta Dış Mekan
Hotel Rural Nova Ruta Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Rural Nova Ruta
A6, Exit 415 Lugar Trabadelo, 1 El Bierzo, Trabadelo

Trabadelo bölgesindeki Hotel Rural Nova Ruta konaklamanızda Playa fluvial de Vega de Valcarce ve Villafranca del Bierzo Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel River Beach of Villafranca del Bierzo ile 5,5 mi (8,8 km) ve Church of Santiago ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Restoranda Hotel Rural Nova Ruta misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x