Hotel Rural La Villa Don Quijote

Cuenca
Hotel Rural La Villa Don Quijote Genel
Hotel Rural La Villa Don Quijote Genel
Hotel Rural La Villa Don Quijote Genel
Hotel Rural La Villa Don Quijote Genel
Hotel Rural La Villa Don Quijote Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Hotel Rural La Villa Don Quijote
Paraje Pinar De Jabaga, 18 , Cuenca

Cuenca bölgesindeki Hotel Rural La Villa Don Quijote konaklamanızda, Cuenca Dağları ve Club de Golf Villar de Olalla ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Museo de la Semana Santa ile 5,6 mi (9 km) ve Los Tiradores ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x