Hotel Rural la Concordia

Monzon de Campos
Hotel Rural la Concordia İç Mekan
Hotel Rural la Concordia İç Mekan
Hotel Rural la Concordia Oda Düzeni
Hotel Rural la Concordia Oda Düzeni
Hotel Rural la Concordia Oda Düzeni
Image More +40 fotoğraf
Hotel Rural la Concordia
Plaza la Concordia 7 , Monzon de Campos

Monzón de Campos bölgesindeki Hotel Rural la Concordia misafirlere kırsal bölgede, Fuentes De Valdepero Kalesi ve Plaza de Toros (Boğa Güreşi Alanı) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel San Pedro Cultural Müzesi ile 8,2 mi (13,1 km) ve Cristo del Otero Heykeli ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Restoranda Hotel Rural la Concordia misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve kütüphane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x