Hotel Rural Finca Sulula

Kuzey Tenerife, Los Realejos
Hotel Rural Finca Sulula Genel
Hotel Rural Finca Sulula Öne Çıkan Resim
Hotel Rural Finca Sulula Dış Mekan
Hotel Rural Finca Sulula Dış Mekan
Hotel Rural Finca Sulula Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Rural Finca Sulula
La Higuerita s/n Kuzey Tenerife, Los Realejos

Hotel Rural Finca Sulula misafirlere Los Realejos bölgesinde, plaj yakınında, Orotava Vadisi yakınında ve La Villa Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Lago Martianez Yüzme Havuzları ile 6,3 mi (10,1 km) ve Montana de los Frailes Parkı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Hotel Rural Finca Sulula misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 9 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x